Integritetspolicy – Potensmedel Apoteket24

Dataskydd

Denna sekretesspolicy (”Sekretesspolicy”) definierar hur vi behandlar, samlar in och använder dina personliga (och personliga) uppgifter.

Genom att använda vår webbplats samtycker du uttryckligen till att vi samlar in och använder dina personuppgifter på det sätt som beskrivs i detta dataskyddsuttalande. När du registrerar dig på vår webbplats och / eller när du gör en beställning kommer du att bli ombedd att uttryckligen godkänna användningen av dina personliga och personliga uppgifter genom att markera auktoriseringsrutan. Du kommer att informeras om alla ändringar av vår dataskyddspolicy genom ett meddelande på denna webbplats. PotensmedelApoteket24.com ansvarar inte för innehållet eller behandlingen av personuppgifter på länkade webbplatser som inte ägs av PotensmedelApoteket24.com eller drivs av PotensmedelApoteket24.com .

Om du inte längre vill använda tjänsterna från PotensmedelApoteket24.com som kund kan du när som helst sluta använda webbplatsen. Du kan begära att ditt konto avaktiveras med vår kundtjänst. Efter detta kommer ditt användarkonto att inaktiveras och du kommer att förlora åtkomst till din elektroniska patientjournal. Denna process är oåterkallelig.

Under utcheckningsprocessen ber vi dig att förse oss med viss personlig information. Vid behov överför vi dessa uppgifter till apotek och läkare. Vi ber dig att inte förse oss med några uppgifter som du inte vill att vi ska notera. Du erkänner att all information du tillhandahåller är och kommer att förbli sant och sant. Du är ansvarig för behandlingen av dina uppgifter och går med på att regelbundet uppdatera dina personuppgifter för att säkerställa att de alltid uppdateras. För information om hur du använder filer cookien på vår hemsida, se vår rapport över filer kakan .

All personlig information som du lämnar kommer att användas för att ge dig bästa möjliga information. Registrering är valfritt för att använda webbplatsen. Genom att registrera dig som användare på PotensmedelApoteket24.com kan du dock snabbare begära framtida beställningar och förfrågningar utan att behöva ange dina uppgifter om och om igen. PotensmedelApoteket24.com lagrar dina personuppgifter säkert. Åtkomst tillhandahålls med ditt användarnamn och lösenord efter eget val. När du registrerar nya kunder bekräftar PotensmedelApoteket24.com det valda användarnamnet och lösenordet via e-post.

Under registreringen kan du också ange om du vill få regelbundna nyhetsbrev, marknadsföringsinformation, specialerbjudanden eller webbplatsinnehållsuppdateringar från oss . Om du inte längre vill få nyhetsbrev eller annonser från oss kan du avsluta prenumerationen genom att kontakta vår kundtjänst via PotensmedelApoteket24.com . Efter registrering kan du när som helst kontrollera, redigera (förbättra eller lägga till) eller radera dina personuppgifter.

PotensmedelApoteket24.com förbinder sig att skydda din integritet och hålla din personliga information privat. Utan ditt uttryckliga medgivande avstår PotensmedelApoteket24.com från att överföra dina personuppgifter till tredje part (med undantag för apotek och läkare, där så är tillämpligt), sälja, hyra eller använda dem för marknadsföringsändamål.

Vi samlar in statistik om användningen av vår webbplats , såsom användningsmönster och webbplatsanvändningsinformation. De innehåller dock ingen personlig information som gör att vi kan dra specifika slutsatser om våra användare. Efter raderingen av dina personuppgifter kan PotensmedelApoteket24.com fortsätta att använda anonym användningsinformation för statistisk analys på uppdrag av eller samlas in av PotensmedelApoteket24.com .

PotensmedelApoteket24.com använder tjänsterna HotJar . HotJar är en webbanalystjänst och feedbackprogramvara för att samla in analytisk data om användarnas onlinebeteende och kundfeedback. Genom att kombinera kraften i (A) analys och (B) feedback ger HotJar PotensmedelApoteket24.com användbara insikter om hur du ytterligare kan förbättra din webbplats användbarhet och prestanda. Vi hänvisar gärna till HotJars sekretesspolicy för en mer detaljerad beskrivning av HotJars sekretesspolicy . Genom att använda vår webbplats godkänner du att HotJar kan samla in data som definieras som personuppgifter i enlighet med tillämplig lag. Genom att använda vår webbplats bekräftar du att du accepterar HotJars dataskyddsvillkor .

Läkare och apotek som granskar och behandlar din begäran om KamagraOriginal.ua har en juridisk och / eller professionell skyldighet att kontakta dig om det uppstår problem med recept eller leverans av den produkt du beställt. Därför kan du gå direkt till läkare, apotek eller budtjänst. Dessa parter lagrar dock inte, överför, lagrar eller använder någon personligt identifierbar eller personligt identifierbar information för något sekundärt ändamål. För att underlätta läkarens kommunikation via plattformen kan PotensmedelApoteket24.com behandla personuppgifter. I det här fallet erkänner läkaren PotensmedelApoteket24.com som mellanhand och tvingar PotensmedelApoteket24.com att behandla personuppgifter som beskrivs ovan enbart i syfte att kommunicera via plattformen.

Säkerhet

Om du använder webbplatsen mer än en gång behöver du ett lösenord för att få tillgång till din information. Du är ensam ansvarig för :

1. strikt sekretess för ditt lösenord;

2. avslöja inte ditt lösenord till tredje part för att göra beställningar via webbplatsen;

3. någon kostnad, skada eller förlust som uppkommer vid misslyckande att bibehålla den sekretessen för ditt lösenord; såväl som

4. Omedelbar skriftlig anmälan från PotensmedelApoteket24.com om ditt lösenord måste inaktiveras av säkerhetsskäl.

Vi ansvarar inte för någon usche RB i St. ides för att stjäla ditt lösenord, avslöja ditt lösenord eller det faktum att du har gett till en annan person eller enhet som använder ditt lösenord för att komma åt webbplatsen. Du samtycker till att omedelbart meddela oss om obehörig användning av ditt lösenord.